Нейропсихологічний центр на Голосіїво
Что делать, если Ваш ребенок не такой как все?

Що робити, якщо Ваша дитина на така, як усі ?

«Особлива» поведінка дитини в 3 -7 років є відхиленням або нормою для його віку?
Це може визначити психолог.
Практично будь-яка дитина - гіперактивна або повільна, занадто емоційна або замкнута, імпульсивна або загальмована, вперта або надто поступлива, надмірно товариська або сором'язлива - може потрапити в розряд «особливих» дітей.
До них відносяться маленькі борці за справедливість, вільно мислячі діти, «правильні», особливо чутливі і вразливі.
Це також можуть бути особливі діти з порушеннями розвитку, поведінки, мови, шкільних навичок і т.д.
У пошуках норми батьки нерідко звертаються до власного дитинства: «Коли я був маленьким ...», не розуміючи, що розрив між поколіннями зараз глибше, а покоління цифрового світу і діти індиго живуть в іншому світі і в іншому ритмі.
Часто питання, що дитина «не така», загострюється з першими кроками соціалізації, коли малюк потрапляє в дитячий колектив і вчиться вибудовувати відносини з однолітками і дорослими, з якими доводиться спілкуватися, дотримуючись правил субординації. Така ситуація може перетворитися в хворобливе випробування для малюка. Тому це один з найбільш частих запитів стурбованих батьків до психолога.
Що робити, якщо вас мучать сумніви, що ваша дитина не така, як усі:
  • Постарайтеся чітко сформулювати, в чому саме ви бачите відхилення від норми в поведінці та розвитку малюка;
  • Задумайтеся, що саме є для вас приводом для занепокоєння: дитина не говорить, відстає в психічному розвитку, погано адаптується в дитячому садку, проявляє агресію, має низьку успішність у школі, погані відносини з однолітками, немає друзів;
  • Якщо у вашої дитини складності в спілкуванні виникають тільки вдома, то шукайте витоки проблеми у сімейних стосунках, а не в дитині.
Проконсультуйтеся з психологом щодо вашого сина чи доньки з приводу хвилюючих вас питань розвитку дитини.
У нейропсихологічному центрі PSYMED обстеження таких дітей проводиться сертифікованими дитячими нейропсихологами індивідуально з кожною дитиною.
За результатами нейродіагностичного дослідження всіх відділів головного мозку дитини фахівець робить висновок і, при необхідності, призначає індивідуальну нейрокоррекційну програму.
Ї сенс полягає в комплексі когнітивних і рухових вправ, які стимулюють зони кори головного мозку, що відповідають за контроль рухів, увагу, пам'ять, мову, взаємодію півкуль, і сприяють розвитку інтелектуальних функцій дитини.
Подаруйте вашій дитині радість живого спілкування і комфорт в середовищі, в якій вона має жити!
Щоб дізнатися більше, забронювати час обстеження та отримати знижку 10% на нейродіагностикуателефонуйте або напишіть в особисті повідомлення на цій сторінці.
Чекаємо вас за новою адресою: Київ, вул. Ломоносова, 73г.
Приміщення центру знаходиться в новому житловому комплексі бізнес-класу «Сонячна брама», на першому поверсі з окремим входом і вивіскою «Нейропсихологічний Центр PSYMED»

Запишіться до нас на консультацію .

або заповніть заявку:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!